برگزاری دوازدهمین المپیاد فرش دست باف کشور در دانشگاه کاشان

۰۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۴
برگزاری دوازدهمین المپیاد فرش دست باف کشور در دانشگاه کاشان

دوازدهمین المپیادفرش دستباف کشور، با حضور 155 دانش اموز و  دانشجو درگرایش طراحی، رنگرزی مرمت و بافت در دانشگاه کاشان  برگزار شد

دبیر همایش المپیاد فرش دستباف  گفت:این المپیاد در حالی در دانشگاه کاشان طی روزهای ۸ تا ۱۰ اسفند ماه برگزار شدکه دانش آموزان هنر- صنعت فرش دستباف کشور پس از پشت سر گذاردن مسابقات استانی خود پا به مرحله ملی و کشوری گذاشته اند و در این مرحله پس از رقابت دو روزه در دو بخش علمی و عملی برگزیده ها مشخص می شوند.

فریبرز نور پناه افزود: این المپیاد هر ساله با هدف ایجاد انگیزه رقابت و سنجش سطح دانش و مهارت هنرمندان عرصه هنرـ صنعت فرش دستباف  دردو سطح دانشجویی و دانش آموزی در گرایش های طراحی، بافت، مرمت و رنگرزی برگزار می شود.

در این آزمون همچنین ناظرانی از مراکز مختلف از جمله سازمان صنعت معدن و تجارت استان ها (اداره فرش استان ها) نماینده مرکز ملی فرش ایران و مسئولان آموزش و پرورش استان ها حضور دارند..

دوازدهمین المپیادفرش دستباف کشور تا دهم اسفند در دانشگاه کاشان برگزارگزدید.

در پایان این رقابت نفرات برتر استان ها به المپیاد کشوری فرش دستباف راه می یابند.

بازدید رئیس دانشگاه کاشان از برگزاری دوازدهمین المپیاد فرش دستباف کشور

دوازدهمین دوره المپیاد فرش دستباف ایران در دانشگاه کاشان پایان یافت