دکتر حسین زاده عضو هیات علمی دانشگاه کاشان پژوهشگر باستان شناس جوان برگزیده معرفی شد

۲۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۶ کد : ۱۰۵۲۴ اخبار دانشگاه

در هفتمین همایش بین المللی باستان شناسان جوان، دکتر جواد حسین زاده عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگر باستان شناس جوان معرفی و از وی تجلیل شد.

این همایش از نخستین گام‌های خود تا کنون بر آن بوده است تا جایگاهی برای ارائه دستاوردهای باستان‌شناسان جوان فعال باشد. تشویق و ایجاد انگیزه برای باستان شناسان جوان یکی از اهداف اصلی این همایش است تا آنها نیز به خودباوری و جسارت ارائه ایده های خود برسند.
همایش بین المللی باستان شناسان جوان بر آن است تا با گرد هم آوردن باستان شناسان جوان و اساتید، فضایی را برای نقد، بررسی و تبادل اطلاعات علمی فراهم آورد.
این همایش بررسی و معرفی رویکردهای نظری و روش شناختی جدید علم باستان شناسی را هدف خود قرار داده است.

کلید واژه ها: همایش بین المللی باستان شناسان جوان دانشگاه کاشان باستان شناس