گشایش نمایشگاه چوبینه‌های رنگین اثر دکتر مهران ملک عضو هیات علمی گروه صنایع دستی دانشگاه کاشان

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۰۶۹۸ اخبار دانشگاه

نمایشگاه چوبینه‌های رنگین آثار دکتر مهران ملک عضو هیات علمی گروه صنایع دستی دانشگاه کاشان در نگارخانه دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گشایش یافت.

در این نمایشگاه این استاد هنرمند خوش ذوق با مجموعه‌ای از اشیای  طبیعی و با استفاده از چوب، رنگ، نقاشی و رزین آثار هنری زیبایی را از چوب خلق کرده است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه کارهای جدید و معرفی این آثار  به دانشجویان و تشویق و ترغیب آنها به کارهای  نو با تاکید بر طراحی و ابداع در آثار هنری  عنوان کرد و افزود: با اشیاء خرد و ناچیز می توان آثار هنری بزرگی را خلق کرد.

دکتر ملک تاکنون نمایشگاه های مختلفی را با عناوین چوب، مجسمه، حجم، نقاشی و آثار چوبی و ساحلی در داخل دانشگاه و دیگر نقاط کشور و حتی خارج از کشور ارائه کرده است.

​نمایشگاه چوبینه های رنگین آثار دکتر مهران ملک عضو هیات علمی گروه صنایع دستی دانشگاه کاشان تا سوم دی ماه 98 از ساعت 8 تا 12 صبح و 13 تا 17 بعد از ظهر در نگارخانه ساختمان دکتر اسلامی دانشگاه کاشان برای بازدید علاقمندان دایر است.

کلید واژه ها: نمایشگاه چوبی نمایشگاه چوب نمایشگاه چوبینه های رنگین دانشگاه کاشان گروه صنایع دستی دانشکده معماری و هنر