ابلاغ مصوبات کمیته مدیریت بحران دانشگاه (اطلاعیه شماره ۱۲)

۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۹ کد : ۱۱۰۹۲ آخرین اخبار
موضوع : ابلاغ مصوبات کمیته مدیریت بحران دانشگاه (اطلاعیه شماره 12)

ابلاغ مصوبات کمیته مدیریت بحران دانشگاه (اطلاعیه شماره 12)

معاونان، رؤسای محترم دانشکده‌ها، مدیران و مسئولان محترم دانشگاه

سلام علیکم

با احترام و آرزوی سلامت و توفیق؛ بدینوسیله مصوبات جلسه شماره 11 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ 24/1/99) حضورتان ایفاد می‌گردد. مستدعی است نسبت به انجام آنها دستور اقدام فرمایید. لازم به ذکر است مصوبات ذیل تا پایان اردیبهشت‌ماه به قوت خود باقی خواهد بود. علی ایحال چنانچه بخشنامه‌های بالادستی در این مدت موارد جدیدتری را ابلاغ نمایند، مطابق آنها اطلاع‌رسانی مجددی صورت خواهد گرفت.

1. مقرر شد همکارانی که همسرشان در بخش‌های درمانی بیماری کرونا مشغول هستند با تأیید بیمارستان و پزشک معتمد دانشگاه به صورت دورکاری فعالیت داشته باشند (لازم است در این مدت با هماهنگی مدیر مربوطه همه امور محوله را انجام دهند).

2. مقرر شد همکاران خانم دانشگاه در صورت ضرورت در دوره بارداری بتوانند به صورت دورکاری فعالیت داشته باشند (لازم است در این مدت با هماهنگی مدیر مربوطه همه امور را انجام دهند).

3. مقرر شد از تاریخ 30/1/99 تا اطلاع ‌ثانوی ورودی شماره یک (جنب بانک تجارت) از ساعت 8:15 تا 9:15 و ساعت 12:45 تا 13:30 باز باشد.

4. مقرر شد ساعات کاری در ایام ماه مبارک رمضان از ساعت 8:30 تا 13:00 باشد.

5. مقرر شد با نصب دستگاه‌های ضدعفونی کننده ثبت حضور و غیاب همکاران از شنبه 30/1/99 به صورت انگشتی انجام شود.

6. مقرر شد ایاب و ذهاب همکاران کماکان با استفاده از وسایل شخصی صورت پذیرد.

7.مقرر شد کتابخانه های دانشگاه از تاریخ 1/30 صرفا نسبت به ارائه خدمات به صورت امانت منابع اقدام لازم را به عمل آورند.

دکتر حسین ستار

رئیس کمیته هماهنگی