عضو هیات علمی گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان پژوهشگر نمونه کشوری شد

۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۹ کد : ۱۷۰۶۹ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
عضو هیات علمی گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان پژوهشگر نمونه کشوری شد

دکتر عباس اکبری عضو هیات علمی گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان پژوهشگر نمونه کشوری شد.

در مراسمی که به صورت حضوری و مجازی به مناسبت هفته پژوهش، سه شنبه ۲۵ آذر  ساعت ۱۵/۳۰ الی ۱۷/۳۰ در وزارت علوم برگزار شد، پژوهشگران برتر کشوری در رشته‌های مختلف معرفی شدند.

در این مراسم دکتر عباس اکبری دانشیار گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگر برگزیده هنر در کشور  معرفی گردید.

از دکتر عباس اکبری تاکنون ده‌ها مقاله علمی پژوهشی و مروری، ۵ جلد کتاب، ۱۲ جلد مجموعه پژوهشی هنری منتشر شده است .

۶ نمایشگاه فردی و بیش از ۲۵ نمایشگاه گروهی در ایران و شرکت در ۲۰ سمپوزیوم و کنفرانس بین المللی هنر با کسب ۵ جایزه بین المللی در کار نامه وی می باشد.

در سالهای اخیر موزه‌های مهمی آثار اورا گردآوری کرده ‌اند که متاخرترین آن راه‌یابی مجموعه کاشی و کاشان به بخش دائمی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن بوده است.

وی همزمان با هفته پژوهش مجموعه هنری جدید خود را که برگرفته از تکنیکهای نقاشی زیر لعابی قاجار است با حمایت موسسه کاشان، خانه سفال منتشر کرده که به زودی در یک نمایشگاه انفرادی به نمایش در خواهد آمد.

کلید واژه ها: گروه مطالعات عالی هنر پژوهشگر برگزیده دانشگاه کاشان دکتر عباس اکبری هفته پژوهش رشته هنر

غلامعلی طهوری ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۱۵
ایشان دوست من وهمکلاسی در کارشناسی ارشد دانشگاه تهران وافتخار من وهمه عزیزان بوده وهست.انسانی هنر دوست وهنرمند وبسیار علاقمند ومحقق وپژوهشگر وسربلندی ایران را در فعالیتهای هنری درکارنامه دارد.امیدوارم روز به روز برعزت و وتلاش او افزوده شود. عضو دانشگاه تهران
عباس ملکی ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۴۹
تبریک به استاد ارجمند و پژوهشگر فعال. سلامت و سربلند باشید.