برگزاری نخستین جلسه هماهنگی تدوین برنامه راهبردی فرش دستباف

۰۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۹ کد : ۱۷۱۰۷ اخبار دانشگاه

نخستین جلسه هماهنگی تدوین برنامه راهبردی فرش دستباف در پژوهشکده فرش ایران برگزار شد.

در این جلسه که به دعوت پژوهشکده فرش و با حضور نمایندگانی از ادارات دولتی، شرکت ها و اتحادیه های فعال در حوزه فرش دستباف کاشان برگزار شد، دکتر برادران از اعضای پژوهشکده فرش ضمن ارایه گزارش کاملی از وضعیت فرش دستباف ایران و کاشان در ابعاد مختلف آن در چند سال اخیر به بیان ویژگی ها و مشکلات فراروی این هنر- صنعت پرداخت.

در ادامه این جلسه که به ریاست دکتر احمد اکبری رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان برگزار شد، شرکت کنندگان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در جهت تقویت و رفع موانع و مشکلات هنر-صنعت فرش دستباف پرداختند.

در پایان جلسه مقرر شد با تعامل و همکاری  بیشتر میان پژوهشکده  فرش، بازار و فعالان فرش دستباف برنامه راهبردی فرش دستباف تدوین گردد.

لازم به ذکر است بر اساس آخرین مصوبه جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان در سال جاری، تدوین برنامه راهبردی فرش استان اصفهان و شهرستان کاشان، به پژوهشکده فرش ایران واگذار شده است.

کلید واژه ها: فرش پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان