پخش فیلم مستند راز سفالگری کاشان با حضور عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در موزه برلین

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۸۴۷۰ اخبار دانشگاه

موزه پرگامون برلین که یکی از چند موزه مهم جهان است مستندی پنج دقیقه ای را از شهر کاشان و فعالیت های دکتر عباس اکبری عضو هیات علمی گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان در خصوص تولید کاشی و سفالینه های زرین فام ساخته است.

دکتر عباس اکبری گفت: این فیلم  از چند روز پیش در بخش اسلامی موزه برلین  در حال پخش است  و همزمان نیز روی شبکه یوتوب موزه  بارگذاری  شده و در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

وی افزود:  فیلم  با نماهای زیبا از شهر کاشان شروع و ضمن یادآوری اهمیت تاریخ سفالگری کاشان در سطح بین المللی با مراحل تولید سفالینه های زرین فام به ویژه یک کاشی کپی شده از بخشی  از محراب زرین فام حس بن عربشاه ادامه پیدا می کند.

عضو هیات علمی گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان با بیان اینکه این فیلم به زبان انگلیسی  و با حمایت مجموعه ساریخانی تولید شده است، خاطر نشان کرد: تصاویری از محراب اصلی در موزه پرگامون و نمای هوایی  مسجد میدان سنگ که روزگاری محل اصلی محراب بوده بخش پایانی فیلم را تشکیل می دهد.

کلید واژه ها: گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان سفالینه های زرین فام کاشی موزه پرگامون برلین