دو فصلنامه علمی هنرهای صناعی ایران درجه علمی و رتبه «ب» اخذ کرد

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۸ کد : ۱۸۶۱۵ اخبار دانشگاه

مدیر گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان گفت: دو فصلنامه علمی هنرهای صناعی ایران  درجه علمی و رتبه «ب» اخذ کرد.

دکتر امیرحسین چیت سازیان با بیان اینکه دو فصلنامه علمی هنرهای صناعی ایران بر اساس مجوز کمیسیون نشریات علمی کشور در سال 1396  و مجوز وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، فعالیت خود را در گروه مطالعات عالی هنر دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان آغاز کرده است، افزود: این دو فصلنامه از آن زمان تاکنون موفق به انتشار 5 شماره تا پایان 1399گردیده و شماره ششم آن نیز در دست انتشار می باشد.

وی با اشاره به اینکه این نشریه با انتشار مقالات علمی - پژوهشی و سایرمقالات علمی وارد عرصه جدیدی در تولید وگسترش علم شده است، خاطر نشان کرد:  این نشریه در راستای شناخت و معرفی هنرهای صناعی و به منظور تولید و گسترش مرزهای علم، افزایش اطلاعات و پژوهش‌های علمی و هنری، حفظ و تقویت فرهنگ بومی و ملی مبتنی بر اصالت‌ها، شناسایی و شناساندن هنرهای صناعی به منظور اشاعه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی- اسلامی، ترویج هنرهای صناعی در بطن جامعه به عنوان یکی از مهمترین مواریث معنوی و کاربردی ایرانی، نشر نتایج تحقیقات بدیع و ارزشمند در زمینه هنرهای کاربردی، شناساندن فعالیت‌های علمی و هنری پژوهشگران و توسعه و استحکام روابط علمی میان پژوهشگران و هنرمندان کشور منتشر می شود.

دکتر عباس اکبری مدیر مسئول و دکتر امیرحسین چیت سازیان سردبیری این نشریه را بر عهده دارند.

این نشریه به آدرس الکترونیکی http://hsi.kashanu.ac.ir آماده  پذیرش مقالات علمی- پژوهشی از سوی همکاران محترم هیات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکتری دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی وپژوهشی و انجمن های علمی وسایر پژوهشگران هنر های صناعی، سنتی و اسلامی است.

محورهای پذیرش مقاله در این مجله عبارتند از:

تاریخ و  پیشینه ی هنرهای صناعی ایران

•       زیبایی شناسی هنرهای صناعی ایران

•       مبانی نظری و شیوه های عملی هنرهای صناعی ایران

•       دانش و فناوری بومی هنرهای صناعی ایران

•       هنرهای وابسته به معماری

•       هنرهای صناعی معاصر ایران

•       آینده پژوهیِ هنرهای صناعی ایران

•       حکمت ماندگاری هنرهای صناعی ایران

•       پژوهش در انواع هنرهای صناعی همچون چوب، سفال، فلز، پارچه، دست بافته ها، فرش، چرم، شیشه، سنگ، هنرهای وابسته به معماری، هنرهای اسلامی و سنتی و هنرهای از یاد رفته.

کلید واژه ها: دوفصلنامه هنرهای صناعی ایران دانشگاه کاشان