انتشار شماره نهم نشریه علمی هنرهای صناعی ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۱:۳۹ کد : ۲۱۵۸۰ اخبار دانشگاه

شماره نهم نشریه علمی هنرهای صناعی ایران  مربوط به  پائیز وزمستان  1401 دانشگاه کاشان منتشر شد.
سردبیر این نشریه گفت: در این شماره از مجله  12 مقاله علمی از استادان دانشگاه ها و  پ‍ژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور منشر شده است.
دکتر امیرحسین چیت‌سازیان "مطالعۀ تطبیقی نقوش تزیینی مرکزگرا و شیوۀ اجرای آن در هنر بلوچی‌دوزی ایران و پاکستان" ، "مطالعه و تحلیل مؤلفه‌های تصویری طرح گلستانی قالی معاصر تبریز (سدۀ ‏اخیر) با رویکرد زیبایی‌شناسی" ‏‏، "بازشناسی شیوه‌‌های ساخت و تزیین صندوق چوبی الغ‌بیگ در موزۀ توپکاپی‌سرای" ، "بررسی عوامل مؤثر در فرش‌اندوزی اروپاییان در دورۀ صفوی(سده‌های دهم و یازدهم ه.ق)" ، "گونه‌شناسی آثار زمودگری نصب‌شده بر درهای‌ ورودی ابنیۀ قاجاری کاشان" و"بازخوانی قالی «مام‌وطن» از منظر نشانه‌شناسی اجتماعی تصویر " را از جمله موضوعات ارائه شده در این شماره از نشریه عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: در این شماره از نشریه همچنین مقالاتی با عنوان "گل و بلبل؛ استحالۀ گیاه مقدس در هنر ایران "، "بازشناسی طرح‌ها و نقوش بادگیرها و بازشوها در معماری بومی بستک "، "گسست «صنایع‌دستی ایران» از «هنرهای زیبا» در نسبت با گفتمان سلطنتی قاجار با تأکید بر دوگانۀ «هنرهای زیبا/ هنرهای کاربردی»‏"،" تبیین مبنای طراحی و ظرفیت‌های بصری نقوش هنر خُمَک‌دوزی سیستان"، "نقش پیامبران در قالی رهبران جهان، بافته‌شده در کارخانۀ میلانی کرمان در دورۀ قاجار " و"مطالعۀ تکنیک‌‌های ساخت شیشه از دوران هخامنشی تا تیموری در ایران" منتشر و به چاپ رسیده است.
این نشریه که  با مجوز کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف ونیز وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی منتشر می گردد و دارای رتبه «ب» می باشد و در لیست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نیز قرار گرفته است ، دارای  هشت عضو هیات تحریریه  شامل شش عضو داخلی ودو عضو بین المللی استاد  از دانشگاه های وین اتریش و ازمیر ترکیه می باشد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: فصلنامه هنرهای صناعی ایران دانشگاه کاشان مطالعات عالی هنر دانشکده معماری و هنر