کسب دو مقام از دانشگاه کاشان

مقام اول و دوم دانشجویان دانشگاه کاشان در المپیاد فرش در رشته بافت و رنگرزی

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۱۸۶۳ اخبار دانشگاه

مدیر گروه فرش دانشگاه کاشان گفت: دو دانشجوی دانشگاه کاشان در پانزدهمین المپیاد فرش دستباف کشور مقام نخست گرایش بافت و مقام دوم در رشته رنگرزی این المپیاد را کسب کردند.
استاد فتحعلی قشقایی فر افزود: در این رویداد ملی از دانشگاه کاشان چهار دانشجو محمدرضا جمشیدیان قلعه سفید در گرایش بافت، خانم فاطمه کاظمی در گرایش طراحی، خانم فرنوش پوست دوز در گرایش مرمت و خانم نرگس طاهرزاده در گرایش رنگرزی  شرکت  کردند و توانستند دریک رفابت سخت و فشرده دوروزه در بخش علمی و مهارتی دانشجویی در دو گرایش بافت و رنگرزی دو رتبه کسب نمایند.
وی با بیان اینکه ۶۸ دانشجو در ۴ گرایش، بافت، طراحی، مرمت و رنگرزی در این رویداد ملی حضور داشتند، خاطر نشان کرد: در این رقابت سخت و فشرده دوروزه در بخش علمی و مهارتی دانشجویی، محمدرضا جمشیدیان  قلعه سفید رتبه نخست رشته بافت و نرگس طاهرزاده مقام دوم کشوری دررشته رنگرزی را کسب کردند.
مراسم اختتامیه پانزدهمین المپیاد فرش دستباف کشور با حضور انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در دانشگاه خیام مشهد برگزار شد.