موفقیت انجمن علمی معماری دانشگاه کاشان در جشنواره بین المللی حرکت

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۲۳۰۶۱ اخبار دانشگاه

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: انجمن علمی معماری دانشگاه کاشان در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر در بخش آموزش محور معماری شد.

علیرضا پوران با بیان اینکه  این جشنواره از روز دوم الی چهارم دی ماه ۱۴۰۲ در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد، افزود: نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی به عنوان مهم‌ترین بخش جشنواره حرکت به حساب می‌آید، ۴۰۰ دانشجو از ۷۰ دانشگاه سراسری در جشنواره بین‌المللی حرکت شرکت کردند که دانشگاه کاشان نیز در این جشنواره حضوری فعالانه داشت.

وی به برگزاری هشت کارگاه با هدف هم‌افزایی و مشارکت انجمن‌های علمی طی سه روز در این همایش اشاره کرد و اظهار داشت: این کارگاه‌ها با هدف هم‌افزایی و مشارکت انجمن‌های علمی برگزار شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان با بیان اینکه برگزیدگان جشنواره حرکت از امتیازاتی توسط بنیاد ملی نخبگان برخوردار خواهند بود، خاطر نشان کرد: انجمن علمی معماری دانشگاه کاشان به دبیری خانم بدیعی  موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر انجمن آموزش محور گروه هنر و معماری در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت شد.

پوران کسب این افتخار توسط  انجمن علمی معماری دانشگاه را  مایه افتخار دانست و افزود: انجمن‌های علمی دانشجویی موتور متحرک علم در دانشگاه هستند که امید است موفقیت‌های روزافزون این انجمن ها را شاهد باشیم.

مدیر فرهنگی دانشگاه در پایان از اعضای پرتلاش انجمن و کارشناس مسئول انجمن‌های علمی نیز به جهت تلاش‌های مجدانه برای زمینه سازی فعالیت‌های انجمن های علمی تقدیر و تشکر کرد.

انجمن برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه برتر، محتوای دیجیتال، مسابقه علمی، بخش ویژه، کارافرینی علمی، انجمن آموزش‌محور، کتاب، اختراع، بخش انجمن پویا، دانشگاه، آزمایش انجمن‌های علمی فناوری دانشجویی و بخش آزمایشی انجمن‌های بین‌المللی حوزه‌های رقابتی جشنواره امسال بود.

در جشنواره این دوره 9 دانشگاه به عنوان دانشگاه برتر، 6 کارشناس به عنوان کارشناس برتر انجمن های علمی دانشجویی، 6 اتحادیه به عنوان اتحادیه های برگزیده و شایسته تقدیر و انجمن های مختلف 52 دانشگاه به عنوان برگزیدگان شانزدهمین دوره جشنواره حرکت معرفی شدند.

کلید واژه ها: انجمن انجمن علمی انجمن علمی معماری دانشگاه انجمن علمی دانشجویی انجمن علمی معماری دانشگاه فرهنگی دانشگاه معماری دانشگاه علمی معماری دانشگاه مدیر فرهنگی دانشگاه