خبر جدید چهاردهمین نشست از دوره هشتم هیئت ممیزه

۱۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۲ کد : ۲۳۴۴۷ اخبار دانشگاه اخبار هیئت ممیزه

چهاردهمین نشست از دوره هشتم هیات ممیزه دانشگاه کاشان برگزار شد.

چهاردهمین نشست از دوره هشتم هیئت ممیزه در روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ دانشگاه کاشان با حضور اعضای حقوقی و حقیقی تشکیل و تقاضاهای ارتقای مرتبه ذیل پس از بررسی به تصویب رسید:
۱- موافقت با ارتقای مرتبه از استادیاری به دانشیاری آقای دکتر علی فرهادیان عضو محترم گروه مدیریت و اقتصاد، دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی.
۲- موافقت با ارتقای مرتبه از استادیاری به دانشیاری سرکار خانم دکتر فرشته جوکار عضو محترم گروه زیست شناسی سلولی و ملکولی، دانشکده شیمی.
۳- موافقت با ارتقای مرتبه از مربی به استادیاری آقای دکتر ابوالفضل عرب بیگی عضو محترم گروه صنایع دستی، دانشکده معماری و هنر.
 همچنین در این نشست  آیین نامه جدید پیشنهادی ارتقای اعضای هیات علمی و جزییات مواد پنجگانه آن شامل فرهنکی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مقرر گردید پیشنهادات هیات ممیزه دانشگاه کاشان به وزارت علوم منتقل شود. لازم به ذکر است آیین نامه پیشنهادی پس از جمع بندی در وزارت علوم برای تصویب نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال خواهد شد.

کلید واژه ها: محترم عضو محترم محترم گروه موافقت موافقت ارتقای موافقت ارتقای مرتبه ارتقای ارتقای مرتبه استادیاری دکتر