دانشجوی دانشگاه کاشان و عضو تیم ملى دراگون بوت بانوان براى نخستین بار به فینال جهانى رسید

۰۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۹ کد : ۷۳۷۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اعزام دانشجوی دانشگاه کاشان به مسابقات قهرمان جهان دراگون بوت خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: خانم الهه بافنده امیری دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته باستان شناسی دانشگاه کاشان عضو تیم ملی دراگون بوت فدراسیون قایقرانی جمهوری اسلامی ایران از تاریخ 96/7/22 لغایت 96/8/2 به مسابقات قهرمان جهان کانمینگ چین اعزام شد.

وی افزود: تیم ملى بانوان نیز در این دوره از مسابقات در مسافت ۵۰۰ متر براى نخستین بار به جمع تیمهای فینالیست جهانى رسید تا پس از تایلند، چین، استرالیا و هنگ کنگ در جایگاه پنجم جهان بایستد.ا

رمضانی خاطر نشان کرد: الهه امیری صاحب دو عنوان قهرمانی در مسابقات بین المللی دراگون بوت مورخ 96/06/30 و عنوان نائب قهرمانی مسابقات جهانی دراگون بوت سال 2016 می باشد.

همچنین وی عضو تیم دو و میدانی دانشگاه EMU قبرس از سال 2013 لغایت 2014 و صاحب عناوین قهرمان کشوری در رشته ی رزمی نینجوتسو از سال 2016-2008 می باشند.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه کاشان ضمن تأکید بر حمایتهای مادی و معنوی این دانشجوی قهرمان برای ایشان آرزوی موفقیتهای روزافزون در سایر شئونات زندگی نمود.