کنفرانس بین‌المللی نقش هنر و معماری در ارتباطات علمی ایران و جهان عرب در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۸ کد : ۷۴۶۵ اخبار دانشگاه

کنفرانس بین المللی نقش هنر و معماری در ارتباطات علمی ایران و جهان عرب، 6 اسفند سال جاری (28 فوریه 2018) در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

دکتر دانایی‌نیا با اشاره به اینکه این کنفرانس با همکاری سازمان ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود گفت: شرایط حساس کنونی جهان و منطقه ایجاب می‌کند تا زمینه‌های مشترک علمی و فرهنگی میان این دو حوزه جغرافیایی-تاریخی بیشتر مورد واکاوی قرار گرفته و از این طریق پیوند دیرینه میان این دو حوزه بیشتر تبیین گردد.

دکتر دانایی‌نیا یادآور شد: در این رویداد بزرگ علمی، پژوهشگران و صاحب‌ نظران داخلی و خارجی شرکت نموده و به ارایه مقالات خود خواهند پرداخت.