​کارگاه نقاشی فرش به سبک قاجار در پژوهشکده فرش ایران برگزار شد

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۴ کد : ۷۹۵۳ اخبار دانشگاه

کارگاه  نقاشی فرش به سبک قاجار از طرف پژوهشکده فرش ایران و با همکاری انجمن علمی دانشجویی فرش  پنجشنبه هفتم دیماه جاری در خانه تاریخی عطارها برگزار شد.

رییس پژوهشکده  فرش دانشگاه کاشان گفت: در این کارگاه یک روزه که با حضور آقای محمدرضا ملاقلی از دانش آموختگان موفق رشته فرش و از تولید کنندگان موفق فرش دستباف اصفهان برگزار شد دانشجویان ضمن آشنایی با شیوه  نقاشی فرش در دوران قاجار به صورت تئوری، با نحوه رنگ آمیزی فرش در آن دوره و شیوه رنگ سازی و نقاشی فرش به صورت عملی آشنا شدند.

دکتر احمد اکبری هدف از برگزاری این کارگاه  را آشنایی دانشجویان با سبک و شیوه قدما  در رنگ بندی و رنگ آمیزی فرش و همچنین نحوه به کارگیری شیوه  ایشان در تولیدات فرش، با توجه به نیاز و سلیقه امروزی بیان کرد و افزود: در پایان کارگاه به دانشجویان گواهی شرکت در دوره از طرف پژوهشکده فرش اهدا شد.