انتشار اولین شماره دوفصلنامه هنرهای صناعی ایران دانشگاه کاشان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۸۴۷۱ اخبار دانشگاه

گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان اولین شماره دوفصلنامه هنرهای صناعی ایران را با صاحب امتیازی دانشگاه کاشان، مدیر مسئولی دکترعباس اکبری و سردبیری دکتر امیرحسین چیت سازیان منتشر کرد.

مدیر مسئول این نشریه علمی پژوهشی گفت: این نشریه بر اساس مجوز های کمسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره 3/18/54805 مورخ 1395/3/22 و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره ثبتی 81468 مورخ 1396/12/14 منتشر می شود.

دکتر عباس اکبری افزود: زمینه مطالعاتی این نشریه حوزه های تاریخی، فنی، نظری و ... هنرهای سنتی ایران است که به رغم اهمیت خود متاسفانه تنها معدودی نشریه دانشگاهی به آن پرداخته است.

اعضاء تحریریه این دو فصلنامه را دکتر احمد اکبری، دکتر عباس اکبری، دکتر امیر حسین چیت سازیان، دکتر حسین زمرشیدی ، دکتر سعید زاویه، دکتر علی رضا طاهری و دکتر هادی ندیمی تشکیل می دهند.

گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان به زودی شماره دوم این نشریه را آماده چاپ خواهد کرد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشترمی توانند به پایگاه اینترنتی این نشریه به نشانی his.kashanu.ac.ir   رجوع کنند.

دکتر احمد دانایی نیا مدیریت داخلی ، دکتر محمد رضا غیاثیان مدیریت هنری و مجتبی معینیان کارشناسی اجرایی مجله را برعهده دارند.