۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۱ کد : ۱۰۶۲۴ اطلاعیه ها

کتاب (Kashan: an Iranian city in change) (کاشان شهر ایرانی در تغییر)، توسط انتشارات “یی بی وی” برلین و به زبان انگلیسی، جدیدترین کتاب در مورد کاشان که در کتابخانه دانشکده معماری و هنر قابل استفاده می باشد. کتاب در 270 صفحه تنظیم شده و نتایج جدیدترین مطالعات در زمینه شهر تاریخی کاشان است. این منبع در بردارنده نتیجه همکاری میان رشته ای، بین شرق شناسانی از دانشگاه توبینگن آلمان، معمارانی از دانشگاه پلی تکنیک باری ایتالیا و جامعه شناسانی از دانشگاه شهید بهشتی در ایران است. نویسندگان کتاب هاینتز گاوبه، آنالیندا نلیا، آتیلیو پتروچلی و فرامرز رفیع پور هستند و علاوه بر این ، کتاب دربردارنده نوشته های نویسندگان جوان تری چون دومنیکو کاتانیا، استفانیا پترالا و کلادیا روبینی است. این کتاب یک مقدمه و 7 بخش دارد. موضوعات کتاب شامل راه ها، منظر شهری، بناهای مذهبی، بناهای مسکونی، بازار کاشان و .. می باشد.

این کتاب ارزشمند که در حوزه کاشان پژوهی کاری بی بدیل و ارزشمند است، خوشبختانه با یاری جناب دکتر حمیدرضا جیحانی با قیمت بسیار مناسب برای کتابخانه دانشکده معماری و هنر تهیه شده است. ضمن تشکر فراوان از زحمات بزرگوارانه جناب دکتر جیحانی و بقیه اساتید محترمی که در معرفی یا تهیه منابع، به کتابخانه دانشکده یاری رسانده اند، امیدواریم به زودی این کتاب به فارسی نیز ترجمه گردد.