دکتر امیرحسین چیت سازیان

تاریخ: ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
شماره نامه: ۱۲۲۲۶۲۸
پیوست: دارد
سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»
جناب آقای دکترمهدی شبانی نوش آبادی
معاون پژوهشی و ارتباطات علمی
موضوع : فراخوان دومین دوره جایزه بزرگ اسنوا در حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی

روسای محترم دانشکده‌های دانشگاه کاشان

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام، به استحضار می‌رساند مرکز تکنولوژی و کارخانه نوآوری اسنواتک در قالب طرح جایزه اسنوا با رویکرد حل مسئله در صنعت لوازم خانگی، بستری را برای حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه‌های علوم پایه، علوم انسانی، هنر و فنی مهندسی فراهم نموده است. در این راستا طرح‌ها یا چالش‌های رصدشده در سازمان ذکرشده در اختیار دانشجویان قرارداده می‌شود تا با پیشنهادیه‌های خلاقانه و علمی به آن‌ها پاسخ دهند. طرح جایزه اسنوا شامل حمایت ‌های مالی و معنوی تا سقف دو میلیارد ریال است که سری دوم این جایزه بزرگ از 27 بهمن ماه 1401 آغاز شده، تا 30 فروردین‌ماه 1402 ادامه دارد. لذا دانشجویان برای مشاهده موضوعات جایزه و اطلاعات مرتبط با آن می‌بایست به وبگاه اسنواتک به آدرس snowatec.com/snowa-award/ مراجعه نموده، در این وبگاه ثبت‌نام نمایند. شایان ذکر است پوستر و کلیپ جایزه به همراه فایل تعدادی از موضوعات جایزه جهت بهره‎‌برداری در پیوست ارسال می‌گردد. گفتنی است در سری اول جایزه اسنوا یک طرح از دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه موفق به دریافت جایزه شده است. خواهشمند است مقرر فرمایید نامه ارسالی ضمن نصب در تابلوهای اعلانات آن دانشکده، به صورت همگانی اطلاع‌رسانی گردد.