دکتر امیرحسین چیت سازیان

هماهنگی با معاونت محترم آموزشی جهت برگزاری مراسم جدیدالورودهای کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۲

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۳ کد : ۲۲۴۵۱ اطلاعیه ها
جناب آقای علیرضا پوران
مدیر امور فرهنگی
موضوع : هماهنگی با معاونت محترم آموزشی جهت برگزاری مراسم جدیدالورودهای کارشناسی ارشد و دکتری 1402
جناب آقای دکتر زاهدی فر
معاونت محترم آموزشی

سلام علیکم

احتراما به استحضار می رساند نظر به تاکید ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کتابی برای برگزاری مراسم توجیهی و جشن جدیدالوردهای کارشناسی ارشد و دکتری 1402 ، ، تاریخ نهایی یکشنبه9 مهرماه ساعت 8:30  الی 12 واقع در تالار فیض مصوب شد. خواهشمند است نسبت به هماهنگی های لازم نسبت به موارد زیر با مدیریت محترم آموزشی دستور لازم را صادر فرمایید .

1. تعطیلی کامل کلاس های آموزشی در زمان برگزاری برنامه
2.  دعوت جهت حضور در مراسم در بخش معارفه ی معاونین محترم آموزشی ، فرهنگی و دانشجویی

لازم بذکر است می توانید هرگونه پیشنهاد و نظر در رابطه با بهتر برگزار شدن برنامه را به اطلاع دبیر اجرایی مراسم سرکار خانم کریمی برسانید .

پیشاپیش از حسن نظر و همکاری همه کمال تشکر را دارم .
سلیله کریمی
کارشناس فرهنگی