۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۰ کد : ۲۲۵۵۴ آخرین اخبار

مکتب قالی کاشان

پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان مجموعه دوره های پیوسته ای را برای پرورش طراحان و نقاشان مولف قالی کاشان تدارک دیده است که شامل طراحی سنتی مقدماتی، طراحی سنتی پیشرفته، طراحی قالی مقدماتی، طراحی قالی متوسطه و طراحی قالی پیشرفته می باشد.

همچنین دوره های نقاشی قالی مقدماتی شامل رنگ شناسی، رنگ سازی و نقطه مدادی و همچنین نقاشی قالی پیشرفته به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

در این دوره ها از بهترین اساتید سنتی و دانشگاهی کاشان بهره مند خواهیم بود تا انشاالله بتوانیم نسلی جدید از طراحان و نقاشان خلاق را آموزش داده به جامعه هنری معرفی کنیم تا بتوانند با آشنایی و شناخت شیوه های سنتی برای قالی کاشان در این عصر و دوره طرحی نو دراندازند.

در حاشیه این دوره ها ورکشاپها و سمینارهای متنوع به صورت اختصاصی برای هنرجویان شرکت کننده برگزار خواهد شد تا با اندیشه های حکمی و فلسفی، سبک شناسی و... در طراحی قالی آشنا شوند.

معتقدیم تا با دست ورزی و اندیشه ورزی در زمینه طراحی و نقاشی قالی کاری انجام ندهیم، استفاده صرف از تکنولوژی و کامپیوتر راه به جایی نخواهد برد.

البته که آموزش های کامپیوتری هم خواهیم داشت ولی اولویت با کارهای مدادی و دستی است.