دکتربابک عالمی

جناب آقای دکتر عالمی
معاونت پژوهشی دانشکده معماری و هنر
با سلام و احترام

احتراما به استحضار می رساند نشست علمی با عنوان " سیرتحول و بررسی هنرهای سنتی به کار رفته در مجموعه تاریخی بایزید بسطامی " در تاریخ 29 /1402/11 ساعت 14-16 در سالن شهید علیمحمدی و در هشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر با عنوان سرو سیمین ارائه شد.  در این نشست به بررسی و شکل گیری مجموعه در طی قرون متمادی اشاره شد  و با توجه به موضوع پژوهش و کاربردهای پژوهشی آتی برای دانشجویان رشته های معماری و هنر و گردشگری به جزئیات تزئینات به کار رفته در این مجموعه تاریخی پرداخته شد .در پایان ، جلسه پرسش و پاسخی در جهت چالشها و اهمیت این مجموعه با هدف ثبت جهانی  و تکنیک ها و روش های بکار گیری تزئینات وابسته به معماری ،برگزارشد و به سوالات دانشجویان دراین خصوص پاسخ داده شد. این نشست با هدف آشنایی جامعه علمی با این مجموعه و معرفی ابعاد مختلف آن در جهت پژوهش های مفید بعدی ارائه شد  . پوستر این نشست به پیوست تقدیم می گردد .
فهیمه باباحجیان
عضو هیئت علمی گروه صنایع دستی